Welcome to the Java Programming Forums


The professional, friendly Java community. 21,500 members and growing!


The Java Programming Forums are a community of Java programmers from all around the World. Our members have a wide range of skills and they all have one thing in common: A passion to learn and code Java. We invite beginner Java programmers right through to Java professionals to post here and share your knowledge. Become a part of the community, help others, expand your knowledge of Java and enjoy talking with like minded people. Registration is quick and best of all free. We look forward to meeting you.


>> REGISTER NOW TO START POSTING


Members have full access to the forums. Advertisements are removed for registered users.

Results 1 to 3 of 3

Thread: I/O warning : failed to load external entity "wineet.xml"

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default I/O warning : failed to load external entity "wineet.xml"

    I used javapos in my project for the communication with a rfid printer. I developed it in Eclipse.
    When I run the project in eclipse everything works fine.

    But when I run it from cmd I get the error:

    I/O warning : failed to load external entity "wineet.xml" For testing I deleted wineet.xml and than I run the program in eclipse and I get the same error.

    I know the wineet.xml must be in the root of the project.

    And when I look in the .jar that I have created with Eclipse the wineet.xml is in the root of the project.

    my run commands in cmd are:
    java -Djna.library.path=C:\workspace_europe_32\StreamSer vePrintIER560\drivers -classpath "C:\streamserve_jar\streamserve_print.jar;C:\works pace_europe_32\StreamServePrintIER560_streamserve_ print\lib\jcl.jar;C:\workspace_europe_32\StreamSer vePrintIER560_streamserve_print\lib\jcl2.3.0-RC3.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintIER 560_streamserve_print\lib\jna-3.2.7.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintI ER560_streamserve_print\lib\jpos.jar;C:\workspace_ europe_32\StreamServePrintIER560_streamserve_print \lib\jpos113_controls.jar;C:\workspace_europe_32\S treamServePrintIER560_streamserve_print\lib\jsr80-1.0.1.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintI ER560_streamserve_print\lib\jstrs.jar;C:\workspace _europe_32\StreamServePrintIER560_streamserve_prin t\lib\jstrscs.jar;C:\workspace_europe_32\StreamSer vePrintIER560_streamserve_print\lib\log4j-1.2.17.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrint IER560_streamserve_print\lib\mtlgjpos-1.0.0.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintI ER560_streamserve_print\lib\slf4j.api-1.6.1.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintI ER560_streamserve_print\lib\slf4j.log4j12_1.5.2.ja r;C:\workspace_europe_32\StreamServePrintIER560_st reamserve_print\lib\xerces.jar;C:\workspace_europe _32\StreamServePrintIER560_streamserve_print\lib\x ercesImpl.jar;C:\workspace_europe_32\StreamServePr intIER560_streamserve_print\lib\xml-apis-1.4.01.jar" print.PrintBitmap1

    Can anyone help me with this problem?

    thx


  2. #2
    Member Abhilash's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Kolkata, West Bengal, INDIA
    Posts
    108
    My Mood
    Busy
    Thanks
    5
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Lightbulb Re: I/O warning : failed to load external entity "wineet.xml"

    Welcome sjipke to the forum. Please read this topic to learn how to post code in code or highlight tags and other useful info for new members.

    You can Introduce yourself at Member Introductions.

    As for the problem, I'll try to find a solution ASAP.

    Thank you.

  3. #3
    Administrator copeg's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    US
    Posts
    5,261
    Thanks
    176
    Thanked 820 Times in 763 Posts
    Blog Entries
    5

    Default Re: I/O warning : failed to load external entity "wineet.xml"

    Sounds like an error fairly specific to the libraries you are using...which I am unfamiliar with (and given your classpath, its seem complicated). Have you tried setting up your run commands with relative paths rather than absolute paths?

Similar Threads

  1. Why do I get "Build Failed" when running my program in Netbeans
    By theyuv in forum What's Wrong With My Code?
    Replies: 1
    Last Post: May 28th, 2014, 12:32 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: May 22nd, 2014, 01:17 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: January 19th, 2014, 04:18 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: September 3rd, 2012, 02:47 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: March 21st, 2011, 09:01 AM