Welcome to the Java Programming Forums


The professional, friendly Java community. 21,500 members and growing!


The Java Programming Forums are a community of Java programmers from all around the World. Our members have a wide range of skills and they all have one thing in common: A passion to learn and code Java. We invite beginner Java programmers right through to Java professionals to post here and share your knowledge. Become a part of the community, help others, expand your knowledge of Java and enjoy talking with like minded people. Registration is quick and best of all free. We look forward to meeting you.


>> REGISTER NOW TO START POSTING


Members have full access to the forums. Advertisements are removed for registered users.

Results 1 to 2 of 2

Thread: "Run as server" doesn't work in JEE

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default "Run as server" doesn't work in JEE

    On my Mac 10.11.3 I've installed the Eclipse JEE IDE (Version: Neon.3
    Release (4.6.3))
    I also installed apache-tomcat 9 on my Mac, using the following commands :

    sudo mkdir -p /usr/local
    sudo mv ~/Downloads/apache-tomcat-9.0.0.M21 /usr/local
    sudo rm-f /Library/Tomcat
    sudo ln -s /usr/local/apache-tomcat-9.0.0.M21/ /Library/Tomcat
    sudo chown -R roparzhhemon /Library/Tomcat
    sudo chmod +x /Library/Tomcat/bin/*.sh

    When I try "Run as server" on a minimal html file in JEE, I get the following
    error message :

    Could not load the Tomcat server configuration at /Servers/Tomcat v9.0 Sever
    at localhost-config. The configuration may be corrupt or incomplete.

    Any help appreciated.

  2. #2

    Default Re: "Run as server" doesn't work in JEE

    Deployment of applications on Java EE Application Servers or containers is possible only when you have WTP installed. From the screenshots posted, I can infer that either WTP is unavailable or it hasn't been loaded by Eclipse (for some unfortunate reason).

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: July 18th, 2014, 03:04 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: July 16th, 2014, 05:16 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: May 22nd, 2014, 02:17 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: June 22nd, 2013, 11:30 AM
  5. Trying to get an "if" statement to work in a "for loop".
    By JAKATAK in forum What's Wrong With My Code?
    Replies: 4
    Last Post: April 2nd, 2013, 12:16 AM